20 Czerw

Wykłady dla pracowników w ramach Health & Safety Day - Sappi 9.06.2017

Niedawno w firmie Sappi odbył się Health & Safety Day, gdzie zostałam zaproszona, aby poprowadzić dwa godzinne warsztaty dla pracowników dotyczące zdrowego odżywiania. Z uwagi na to, że Sappi zatrudnia nie tylko osoby polskojzyczne, poproszono mnie, aby warszaty te odbyły się  wjęzyku  angielskim.

W czasie przeznaczonym na warsztaty skupiliśmy się szczególnie  na dwóch aspektach:

1) Brainfood - czyli co powinniśmy jesść, aby dobrze odżywić swój mózg

oraz

2) Fakty i mity dotyczące żywienia.

Starałam się masymalnie zaangażować  słuchaczy w prowadzone przeze mnie wykłady. Przeprowadziliśmy quizy, pracownicy opowiadali mi o swoim rytmie dnia i nawykach żywieniowych. Jednym słowem, o nudzie nie było mowy!

 

Twój komentarz




Sprawdź swoje dane osobobowe Sprawdź swoje dane osobobowe